2011. július 31., vasárnap

Herman, Eleanor: A Vatikán úrnője - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Vatikán úrnőjeA könyv listaára: 3800 Ft. Leírás:
A szerző korábban megjelent könyveiben (Királyok szeretői, 200423240 Királynők szeretői, 200721130) az európai arisztokrácia illegális magánélete részletgazdag közvetítőjeként mutatkozott be. Híveinek most sem fog csalódást okozni, hisz sem témaválasztásán, sem stílusán nem változtatott, kivéve, hogy ezúttal egyetlen személy privát szférájára fókuszál. Az illető nem más, mint Olimpia Maidalchini, aki a laikus olvasók számára valószínűleg teljesen ismeretlen. Az, hogy a hölgy alakját így elnyelte a múltnak kútja, talán nem véletlen, hisz személye a katolikus egyház egy kínos időszakára emlékeztet: azokra az évekre, amikor bár a pápa irányította az egyházat, a pápát azonban egy nő manipulálta - nem más, mint a fent említett Olimpia. Ő azok közé tartozott, akik remek érzékkel válogatták meg barátaikat, rengeteget profitálva a tudatosan kiépített kapcsolatrendszerből. Amikor Olimpia felfigyelt sógorára, az akkor még jelentéktelen Gianbattista Pamphilire, élete legjobb döntését hozta meg, hisz miután az egyház fejévé választották, a hölgy minden értelemben magához ragadhatta a pápai jogart... A kötetet irodalomjegyzék zárja. ISBN: 978-963-643-131-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 115 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 00:40
. Herman, Eleanor: A Vatikán úrnője - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése