2011. július 25., hétfő

Féret-Fleury, Christine: Atlantisz 1. - Jelenlegi ára: 2 215 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Atlantisz 1. A könyv listaára: 2699 Ft. Leírás:
A tizenkilencedik század második felének zordan romantikus Párizsában játszódik a fantasztikus mese, amelynek főszereplője, Adel Pullman nyolc évesen került árvaházba, amikor szülei titokzatos módon eltűntek. Azóta a kislány már tizenhárom éves lett, de az idő mintha megállt volna: minden egyes nap ugyanolyan keservesen és szeretetlenül telik. Egyetlen vigaszt számára az az ósdi láda jelenti, ami apja és anyja pár holmiját őrzi, köztük egy rejtélyes feljegyzésekkel teli füzettel. Egy különösen borzalmasra sikerült nap után azonban még valamit talál a jól ismert tárgyak között: egy szokatlan kiképzésű medált. Az ékszert Adel magához veszi, és onnantól kezdve nagyon különös dolgok történnek vele: századokat ugrik vissza az időben, és másik világokba látogat. Vajon mindez összefüggésben van édesapja, Pullman professzor egykori kutatásaival? És micsoda valójában a medál? Ezek mellett még megannyi kérdésre fény derül az izgalmas meseregény első kötetének végére. ISBN: 978-963-245-245-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 215 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 15:41
. Féret-Fleury, Christine: Atlantisz 1. - Jelenlegi ára: 2 215 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése