2011. november 30., szerda

Tóth Gábor: Allergia- és Candida-kalauz - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az utóbbi években jelentősen megnőtt az allergiák és a gombás eredetű betegségek száma Magyarországon. Újabb kutatási eredmények szerint az allergiák hátterében sok esetben táplálkozás és egyéb életmódbeli okok állnak. Miért vált világbetegséggé a pollen allergia? Hogyan befolyásolja az étrend az ételallergiák kialakulási esélyét? Visszafordíthatók-e az allergiák? E kérdések megválaszolása mellett a könyv hangsúlyt helyez a megelőző és terápiás étrend kialakításának legfontosabb szempontjaira, a kismama, a szoptatós anya és a csecsemők táplálkozásának alapelveire is.
Az allergia kérdésköréhez szervesen kapcsolódik a candidiasis témája. A második részben a szisztémás gombás betegségek okainak leírása mellett a következő kérdésekre keressük a választ: Miért terjednek hatalmas sebességgel a gombás betegségek korunkban? Hogyan előzhető meg és hogyan kezelhető hatékonyan a candidiasis? Milyen étrend javasolható a betegeknek és mely élelmiszerek ellenjavallottak? Várható-e hosszú távú gyógyulás a candidiasisból?
Mennyiben egyedi ez a könyv? Két olyan témáról ad keresztmetszetet, amelyek igen sok embert érintenek hazánkban. Tudományos, mégis közérthető és gyakorlati ismeretanyagot nyújt az allergiában és candidiasisban szenvedők számára. Emellett a megelőzést is előtérbe helyezi, így az egészségesek is haszonnal forgathatják. Az ismeretterjesztő jelleg mellett segíti a szaktanácsadás és az egészségtudatos szemléletmód elsajátítását is. Mindezek mellett az ok-okozati összefüggések leírása, valamint a táplálkozásbeli okok megnevezése sok újdonságot, érdekességet és tanulságot tartalmaz a kedves olvasó számára.
Az újabb tudományos eredmények felhasználásával
 
140 x 200 mm, puha kötés, 283. oldal
Pilis-Vet Bt., Pilisvörösvár, 2005


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-17 08:00
. Tóth Gábor: Allergia- és Candida-kalauz - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése