2011. augusztus 26., péntek

Rendkívül tiszta kaukázusi kefirgomba, kefir - Jelenlegi ára: 500 Ft

Az ár 1 adag (kb 2, 5-3 dl tejhez elegendő) kefirgombát és - igény szerint -használati útmutatót tartalmaz.
AKCIÓ: aki 3 adagot rendel, a negyediket ajándékba kapja, vagyis máris kb 1liter kefirhez elegendő gombához jut, ami több, mint jó kezdet... (Az ajálott napi fogyasztás 1l kefir).
(leütni csak 1-et kell, majd emailen jelezd, hogy mennyit szeretnél)
Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért kell ezért egyáltalán pénzt (bármennyit is) kérni, mikor innen-onnan beszerezhető akár ingyen is a gomba. Nos a válasz egyszerű: az ember, ha az egészségéről van szó, igyekszik semmit sem a véletlenre bízni. Ezzel magam is így voltam, amikor a kezdő adagomat megvettem - megbízható helyről.  
Az általam kínált gombák megvizsgáltattak, így tisztaságuk garantált. Ez alatt azt értem - és ez a legfontosabb - hogy teljes mértékben mentes a penészes "; fertőzéstől";, mely sok esetben bizony problémás... (ennek következményeit nyilván nem kell különösebben ecsetelnem).
Ez a gomba nem csak tiszta és egészséges, gyorsan szaporodik (hamarosan megtöbbszöröződik a kezdő adag), hanem nagyon finom kefirt "; készít";. A hagyományos fogyasztásán kívül használható különböző italok készítéséhez, salátaöntetekhez, de még egy egyszerűen elkészíthető, viszont annál finomabb sütihez is (ennek receptjét is szívesen megosztom a kedves vásárlókkal).
Az immunrendszert erősítő hatása közismert, méregtelenítő diétáknál is első számú partner. Az immunrendszerre mindenekelőtt a bélflóra helyreállítása és megfelelő karbantartása, "; működtetése"; révén fejti ki kedvező hatását. Antibiotikumos kezelések után egyenesen kötelező a fogyasztása - jóval olcsóbb, mint a hasonló hatású gyógykészítmények.
Maga a gomba - a különböző leírások szerint - közvetlenül is jól alkalmazható bizonyos bőrbetegségeknél. Ezt szerencsére nem állt módomban kipróbálni, viszont ami a bélflórára kifejtett pozitív hatást illeti, azt maximálisan meg tudom erősíteni.



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 09:20
. Rendkívül tiszta kaukázusi kefirgomba, kefir - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése